terug

Scheepsbuurt: plaatsen pv-panelen

In juli is WoCoZon in de Scheepsbuurt gestart met het plaatsen van pv-panelen bij de huurders die zich hiervoor hebben aangemeld (ongeveer 70%). Zij ontvangen bericht van WoCoZon. WVH voerde eerder bij de 105 eengezinswoningen in de Scheepsbuurt grootschalig onderhoud en verbeteringen uit. Door de verbeteringen zijn de woningen naar energielabel A gegaan. 

De ruime 5-kamereengezinswoningen in de Griffioenstraat en Tuymelaerstraat en omgeving (de Scheepsbuurt) zijn gebouwd in 1969/1970. Het groot onderhoud bestaat onder andere uit het vernieuwen van het dak en het aanbrengen van nieuw HR++ glas met ventilatieroosters. De woningen worden voorzien van een CO2-gestuurd mechanisch ventilatiesysteem, vloerisolatie en een HR cv-ketel. Verder krijgen de woningen nieuwe veiligere voor- en achterdeuren. Bewoners kiezen voor hun eigen woning de kleur en het type. In een deel van de woningen worden ook de badkamer, keuken en/of het toilet vernieuwd. Na de ingreep zijn de woningen energiezuiniger en comfortabeler en kunnen de bewoners er nog vele jaren met plezier wonen.

WVH heeft Smits Vastgoedzorg geselecteerd als bouwpartner voor dit project. Smits Vastgoedzorg heeft veel ervaring met het uitvoeren van groot onderhoud in bewoonde staat en besteedt veel aandacht aan de bewonersbegeleiding.

Film modelwoning
Wilt u het resultaat zien  van dit groot onderhoud? Bekijk dan de film voor bewoners, opgenomen in de modelwoning. Medewerkers van Smits Vastgoedzorg en WVH geven toelichting.

Bewonersboekje Scheepsbuurt
Hier kunt u het bewonersboekje Scheepsbuurt bekijken.

Waar kunnen wij u mee helpen?