terug

Aanleg glasvezelnetwerk in Hoek van Holland

Het bedrijf Gavoorglasvezel.nl is gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Hoek van Holland. In januari heeft WVH gesproken met vertegenwoordigers van Gavoorglasvezel.nl. Zij willen ook de huurwoningen van WVH aansluiten op deze betrouwbare internetverbinding. Dat doen zij samen met aannemer APK Telecom. 

Alle inwoners van Hoek van Holland krijgen bericht met de aanbieding voor een glasvezelaansluiting. Met zo’n aansluiting kunt u gebruik maken van snel en stabiel internet. Uw woning kan gratis worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Als u gebruik wilt maken van glasvezel kunt u bij verschillende aanbieders (internetproviders) een abonnement afsluiten. Dat abonnement kost wel geld. WVH is blij met het glasvezelnetwerk in Hoek van Holland en het aanbod dat ook alle huurwoningen daarop kunnen worden aangesloten. U beslist als huurder zelf of uw woning wel of niet wordt aangesloten.

Gavoorglasvezel.nl organiseert een glasvezel informatiemarkt op maandag 17, dinsdag 18 en donderdag 20 februari van 19.00 tot 21.30 uur, in De Hoekstee aan de Mercatorweg 50. Meer informatie is ook te vinden op www.gavoorglasvezel.nl

Andere aanpak in de flats Duinzicht, Boszicht, Zeezicht en de Houtmanflat
Aanleg van glasvezel in hoogbouw is lastig en het brengt meer kosten met zich mee. Hierdoor is de aanleg in deze flats niet gegarandeerd. Minimaal 25% van de bewoners in een flat moet deelnemen om glasvezel te kunnen aanleggen. De bewoners van de flats ontvangen daarover apart bericht van Gavoorglasvezel.nl / DELTA Fiber Nederland. Als 25% van de bewoners van de flat zich vóór 30 maart 2020 aanmeldt voor een abonnement, komt er daadwerkelijk glasvezel. Voor de flats wordt een aparte informatieavond georganiseerd. De bewoners van de flats ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging.

Heeft u vragen aan WVH over de glasvezelaansluiting?
Bel dan op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur naar WVH via 0174 – 38 99 40 of stuur een e-mail naar info@wvhwonen.nl

Waar kunnen wij u mee helpen?