terug

François Claessens vertrekt als directeur-bestuurder bij WVH

François Claessens vertrekt als directeur-bestuurder bij WVH (Woningbouwvereniging Hoek van Holland) en start op 1 juni aanstaande als directeur-bestuurder bij Eemland Wonen in Baarn. 

Heleen Dekker, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "WVH is een solide, financieel gezonde organisatie, daar heeft François Claessens een zeer belangrijke bijdrage aan geleverd. Ook zijn wij François dankbaar voor de waardevolle relatie die hij met onze belangrijke stakeholders, zoals onder meer de gemeente Rotterdam en onze huurdersvereniging Houdt Zicht, heeft opgebouwd en bestendigd. Wij betreuren zijn vertrek maar wensen hem het allerbeste bij Eemland Wonen.”

François Claessens startte in november 2014 bij WVH nadat de corporatie een onrustige bestuurlijke periode achter de rug had en onder bijzonder beheer kwam te staan bij het Waarborgfonds Sociale Woningbouw. Inmiddels is bijzonder beheer opgeheven en is een stevig fundament gelegd voor de toekomst.

François Claessens: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij WVH gewerkt. Ik laat een stabiele organisatie achter die zich maximaal kan inzetten voor de sociale volkshuisvesting in Hoek van Holland. Ik heb veel zin in de nieuwe uitdaging bij Eemland Wonen en kijk met een warm hart terug naar de intensieve periode en samenwerking met de collega’s en Raad van Commissarissen.”

De Raad van Commissarissen is inmiddels gestart met de wervingsprocedure voor een nieuwe bestuurder.

Waar kunnen wij u mee helpen?