terug

Huisbezoeken bij 275 woningen voor nieuw energielabel

Elke woning van WVH heeft een energielabel waaraan te zien is hoe energiezuinig de woning is. Een energielabel is 10 jaar geldig. WVH is verplicht om een energielabel na 10 jaar te vernieuwen. 

Dit jaar verloopt van 275 woningen van WVH het energielabel. De firma Keemink brengt in opdracht van WVH daarvoor van 31 oktober tot en met 2 december huisbezoeken bij alle 275 woningen.

Huisbezoeken bij 275 woningen voor nieuw energielabel 
Elke woning van WVH heeft een energielabel waaraan te zien is hoe energiezuinig de woning is. Een energielabel is 10 jaar geldig. WVH is verplicht om een energielabel na 10 jaar te vernieuwen. Dit jaar verloopt van 275 woningen van WVH het energielabel. WVH heeft daarom de firma Keemink opdracht gegeven om de energielabels te vernieuwen. Als van uw woning het energielabel vernieuwd moet worden, dan ontvangt u daarover van ons bericht.  
 
Wat doet de firma Keemink voor het nieuwe energielabel? 
Medewerkers van de firma Keemink brengen een huisbezoek bij alle 275 woningen. Dat is nodig om actuele informatie te verzamelen voor het energielabel. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het type cv-ketel en het soort beglazing. Keemink doet de huisbezoeken in de periode van 31 oktober tot en met 2 december. Een huisbezoek duurt ongeveer 15 minuten. Als een uitgebreidere opname nodig is dan duurt een bezoek ongeveer 45 minuten.  
Bent u niet thuis, dan vindt u een kaartje in de brievenbus. U kunt dan zelf een afspraak maken. Het kan ook zijn dat Keemink belt voor een afspraak. 
De medewerkers van Keemink hebben legitimatie bij zich. Als hij of zij deze niet zelf aan u laat zien, dan kunt u daar altijd om vragen. 
 
Heeft u vragen? 
Bel dan gerust met WVH via 0174 – 38 99 40 en vraag naar Peter Hoogstraaten. Hij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur. Mailen kan natuurlijk ook naar info@wvhwonen.nl 

Waar kunnen wij u mee helpen?