terug

Nieuwbouw Prins Hendrikstraat

Sinds lange tijd realiseren we weer nieuwbouw. Aan de Prins Hendrikstraat/Jolinkstraat bouwen we circa 70 eigentijdse huurappartementen.

De nieuwbouwappartementen liggen op een mooie locatie, dicht bij zowel de Nieuwe Waterweg als het dorpscentrum. Er is keuze uit verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. Betaalbaarheid staat echter voorop. Daarom houdt WVH de huurprijs bewust onder de grens waarbij mensen, afhankelijk van hun inkomen, huurtoeslag kunnen aanvragen.

Voorrang via de wooncoach
Deze levensloopgeschikte appartementen zijn bestemd voor 55-plussers. Bent u 55 jaar of ouder, geïnteresseerd in deze nieuwbouw en laat u na verhuizing een eengezinswoning van WVH achter? Dan krijgt u mogelijk voorrang via ons wooncoachproject.

Meedenken over de nieuwbouw
WVH zoekt bij de ontwikkeling van deze nieuwbouw actief naar de inbreng van omwonenden en geïnteresseerden. Zij kunnen hun ideeën aandragen over met name de indeling van de woningen, de uitstraling van de nieuwbouw en hoe mensen hier straks met elkaar willen wonen. Wij nemen deze inbreng mee in het ontwerp.

Samenwerkingsovereenkomst nieuwbouw Prins Hendrikstraat
We hebben ondertussen een samenwerkingsovereenkomst met Ballast Nedam gesloten.

Meer informatie
Neem telefonisch contact op met onze medewerkers Wonen via 0174-38 99 40 (op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur).

Let op: het nieuwbouwplan wordt aangepast. De informatie in deze presentaties is niet volledig actueel.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?