terug

Post over huurverhoging via Postex

WVH verstuurt berichten over de huurverhoging dit jaar voor het eerst via Postex
WVH zoekt steeds naar manieren om de dienstverlening aan haar huurders te verbeteren. We zoeken naar mogelijkheden die kosten besparen én goed zijn voor het milieu. Dat hebben we ook gedaan voor de post die we aan onze huurders sturen. Het grootste deel van die post gaat nu nog per brief. Daar willen we verandering in brengen, te beginnen met het bericht over de jaarlijkse huurverhoging. We bieden u de mogelijkheid om dat bericht per e-mail te ontvangen.

Wat betekent dit voor u?

WVH werkt samen met het bedrijf Postex. Postex verzorgt het verzenden van post. U ontvangt dit jaar van Postex een bericht over de jaarlijkse huurverhoging. Als uw e-mailadres al bij ons bekend is, ontvangt u dat bericht per e-mail. Hebben wij geen e-mailadres van u, dan ontvangt u van  Postex een brief. U kunt met de code in die e-mail of brief zelf kiezen of u het bericht over de huurverhoging via e-mail of op papier wilt ontvangen. Hoe u die keuze maakt, staat daarin duidelijk uitgelegd.

Wilt u de code van Postex invullen om de huurverhoging digitaal te ontvangen?
Fijn dat u gebruik maakt van die mogelijkheid. Klik hier door naar de pagina waar u de code kunt invullen. De code is geldig tot en met 30 maart.

Heeft u vragen over postverzending via Postex?
Bel dan op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur naar WVH via 0174 – 38 99 40 of stuur een e-mail naar info@wvhwonen.nl.

Waar kunnen wij u mee helpen?