terug

Update coronavirus – wat te doen met dringende reparaties?

Het is een bijzondere tijd door het coronavirus. Maar sommige dingen gaan gewoon door. Het kan zijn dat u er bij u thuis bijvoorbeeld een dringende reparatie uitgevoerd moet worden. U kunt dan gewoon contact opnemen met de Coen Hagedoorn Bouwgroep. Dat kan door te bellen met WVH via 0174 – 38 99 40. Kies optie 3 in het keuzemenu. 

Omdat Coen Hagedoorn minder mensen kan inzetten en zij in ploegen werken, vragen wij u in deze periode alleen te bellen voor dringende reparaties. Daar vallen onder:
Verstopping van een afvoer
Gebreken aan waterleidingen
Gaslucht
Lekkages
CV: geen verwarming of warmwater
Liften: stilstand en opsluiting
Electra (geen stroom in huis)
Gevaar voor derden/omwonenden
 
De vakmannen van Coen Hagedoorn werken volgens de richtlijnen van het RIVM en nemen extra hygiënische maatregelen tijdens het werk. Als u de reparatie meldt, stellen de medewerkers van Coen Hagedoorn wat extra vragen over de thuissituatie. Als er bij u thuis klachten van verkoudheid zijn, dan maken zij afspraken met u over het uitvoeren van de reparatie. Bijvoorbeeld dat u tijdens de reparatie in een andere kamer of ruimte blijft.

Ons kantoor is gesloten, maar we zijn er voor u!
Het contact met u als huurder is belangrijk voor ons. We vinden het vervelend dat ons kantoor dicht is. Maar gezondheid staat op nummer 1. Op deze manier hopen we mee te werken om een (te) grote piek in de Corona besmettingen te voorkomen. Wij zijn telefonisch en via e-mail gewoon bereikbaar. Stel ons gerust al uw vragen. Over uw woning, de huur maar ook over andere zaken. We zijn bereikbaar voor alle vragen. Misschien is uw vraag bestemd voor de gemeente of andere hulpverlening? Wij zetten ons ervoor in dat een vraag op de juiste plek terecht komt.
Kortom: schroom niet, en neem contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0174- 38 99 40.

Welzijn op de Hoek
Welzijn op de Hoek (Vitis Welzijn en Humanitas) heeft een overzicht van telefoonnummers gemaakt, die u ook kunt bellen met vragen of als u behoefte heeft aan een praatje.

Waar kunnen wij u mee helpen?