terug

Wie wordt 'Hoekse Burgemeester voor één dag'?

Ter ere van onze 75e verjaardag zijn wij op zoek naar de ‘Hoekse Burgemeester voor één dag’. Kent u een huurder van WVH die veel voor anderen doet? En weleens in het zonnetje gezet mag worden? Meld hem of haar dan aan bij WVH. Burgemeester Aboutaleb komt op zaterdag 10 september naar Hoek van Holland en benoemt zijn Hoekse collega-burgemeester voor één dag. 

Ook krijgt de ‘Hoekse Burgemeester voor één dag’ een cheque van 750 euro om op kosten van WVH iets leuks voor de buurt te doen. Drie genomineerden mogen die dag bovendien met de Rotterdamse burgemeester lunchen.

Dus heeft u een buurman of buurvrouw die uw buurt net wat fijner maakt of die u om een andere reden enorm waardeert? Meld hem of haar dan aan voor ‘Hoekse Burgemeester voor één dag’. Geef ook duidelijk aan waarom die persoon het volgens u echt verdient. Een jury bepaalt wie de eervolle titel krijgt. Het moet wel een huurder van WVH zijn. Aanmelden kan tot 19 juni via e-mail: info@wvhwonen.nl. Alle huurders van WVH ontvangen binnenkort thuis een kaart. Nomineren van een buur kan ook door die kaart in te vullen en bij WVH in de brievenbus te doen. 

Waar kunnen wij u mee helpen?