terug

Participatie experiment complex 310

Op 25 augustus is de zevende kaart bezorgd. Op eerdere kaarten stond onder andere dat u energiebesparende maatregelen kan laten uitvoeren tegen een huurverhoging. Op kaart zeven kunt u lezen dat op dit moment de landelijke politiek over deze maatregelen spreekt. De kans bestaat dat woningcorporaties meer geld beschikbaar krijgen om energiebesparende maatregelen uit te voeren. Misschien komt daardoor de huurverhoging zelfs helemaal te vervallen. Mogelijk goed nieuws dus!! Op dit moment is het echter nog niet 100% zeker. Hou daarom ook onze website in de gaten voor het laatste nieuws!

Sommige bewoners hebben kaart nummer zes wel ontvangen, andere niet. Dit komt omdat de vraag over de brede achterpaden achter de woningen gaat en niet alle woningen hebben zo’n ruimte. De kaart is daarom alleen bezorgd bij bewoners van de woningen waar die ruimte ook echt is.

In complex 310 wordt de komende jaren groot onderhoud uitgevoerd. Daarnaast kunnen bewoners ervoor kiezen om extra werkzaamheden te laten uitvoeren tegen een huurverhoging.

Denk aan extra isolatie en aanbouwen bij woningen aan het eind van een rij. Om de bewoners daarbij te betrekken en hen om hun mening te vragen, starten we in april met een experiment. Elke twee weken ontvangen alle bewoners van complex 310 (de huizen met de oranje daken) een briefkaart met daarop informatie over een bepaald onderwerp en een vraag. Zo vragen we bijvoorbeeld naar hun ideeën voor een nieuwe naam voor complex 310. Maar ook naar hun woonwensen. Of ze hun zolder en of kruipruimte willen isoleren, of ze groter of juist kleiner zouden willen wonen en of ze ideeën hebben over hun tuin, erfafscheiding en de openbare ruimte achter de woning.

WVH-brievenbus
In de wijk, op het Tonnemanplein, hangt vanaf half april een speciale WVH-brievenbus aan een lantaarnpaal. Bewoners kunnen hier de ingevulde kaart in stoppen. De brievenbus wordt iedere maandag rond 17:00 uur geleegd door een medewerker van WVH Deze medewerker staat altijd open voor een praatje.  
 
Op deze pagina vind je de kaarten en reacties  
WVH leest zorgvuldig alle post. Op deze speciale campagnepagina vind je straks alle briefkaarten en een overzicht van de antwoorden. Op de briefkaart staat de link naar de pagina en ook de QR-code om de site te bezoeken. Bewoners kunnen ook hun postcode en huisnummer op de kaart invullen als ze met WVH in gesprek willen.  
Heeft u een briefkaart ontvangen en wilt u liever via de mail reageren, dan kunt u een mail sturen naar info@wvhwonen.nl

Extra informatie bij de briefkaarten

Reacties van bewoners op de briefkaarten

Waar kunnen wij u mee helpen?