terug

Participatie experiment complex 310

In complex 310 wordt de komende jaren groot onderhoud uitgevoerd. Daarnaast kunnen bewoners ervoor kiezen om extra werkzaamheden te laten uitvoeren tegen een huurverhoging.

Denk aan extra isolatie en aanbouwen bij woningen aan het eind van een rij. Om de bewoners daarbij te betrekken en hen om hun mening te vragen, starten we in april met een experiment. Elke twee weken ontvangen alle bewoners van complex 310 (de huizen met de oranje daken) een briefkaart met daarop informatie over een bepaald onderwerp en een vraag. Zo vragen we bijvoorbeeld naar hun ideeën voor een nieuwe naam voor complex 310. Maar ook naar hun woonwensen. Of ze hun zolder en of kruipruimte willen isoleren, of ze groter of juist kleiner zouden willen wonen en of ze ideeën hebben over hun tuin, erfafscheiding en de openbare ruimte achter de woning. 
 
WVH-brievenbus 
In de wijk, op het Tonnemanplein, hangt vanaf half april een speciale WVH-brievenbus aan een lantaarnpaal. Bewoners kunnen hier de ingevulde kaart in stoppen. De brievenbus wordt iedere maandag rond 17:00 uur geleegd door een medewerker van WVH (behalve op pinkstermaandag en tijdens de zomerstop van 9 juli tot en met 22 augustus). Deze medewerker staat altijd open voor een praatje.  
 
Op deze pagina vind je de kaarten en reacties  
WVH leest zorgvuldig alle post. Op deze speciale campagnepagina vind je straks alle briefkaarten en een overzicht van de antwoorden. Op de briefkaart staat de link naar de pagina en ook de QR-code om de site te bezoeken. Bewoners kunnen ook hun postcode en huisnummer op de kaart invullen als ze met WVH in gesprek willen.  

Heeft u een briefkaart ontvangen en wilt u liever via de mail reageren, dan kunt u een mail sturen naar info@wvhwonen.nl

Extra informatie bij de briefkaarten

Reacties van bewoners op de briefkaarten

Waar kunnen wij u mee helpen?