terug

Organisatie

WVH verhuurt ruim 2.000 woningen in Hoek van Holland, bijna de helft van alle woningen in het dorp. Wij zijn de grootste verhuurder in de 'Hoek'.

WVH is een zelfstandige sociale huisvester met als kerntaken het verhuren en beheren van woningen. We spannen ons in om onze woningen en de leefomgeving te verbeteren en zo bewoners prettig, schoon, veilig en mooi te laten wonen. We vinden het belangrijk dat ons beleid duidelijk is voor iedereen. Er zijn 19 vaste medewerkers in dienst, zie het organogram.

Onze Missie
Wij zijn dé sociale huisvester in Hoek van Holland. We hebben hart voor de Hoekse samenleving en maken ons hard voor de kwaliteit van het dorp. We zorgen voor goede, betaalbare woningen. Samen met huurders en partners zetten we ons in voor een fijne woonomgeving.

Onze kernwaarden: richtingwijzers voor ons doen en laten

Vriendelijk met aandacht
Vriendelijkheid zit in onze genen. We hechten waarde aan een goede relatie met onze huurders, onze partners en elkaar. En benutten daarbij de kracht van onze kleine schaal. We hebben oprechte aandacht voor de ander. We zijn betrokken, flexibel en denken mee. Vanuit een sociaal hart. We communiceren open, transparant en eerlijk.

Eigenaarschap met lef
We nemen onze verantwoordelijkheid. Met het accent op ‘doén’. We zijn (pro)actief en in iedere situatie op zoek naar de beste oplossing. Ook als die net een beetje anders is. Gelijkwaardigheid is daarbij ons vertrekpunt. We verschuilen ons niet achter regels, we durven zelf beslissingen te nemen en kunnen die ook uitleggen.

Continu verbeteren
We zijn leergierig. ‘Doen, reflecteren en verbeteren’ zijn voor ons vanzelfsprekend en een continu proces. Daarbij leren we ook van elkaar. We zijn niet bang om fouten te maken. Dat is nodig om verder te komen. We zijn gericht op (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Waar kunnen wij u mee helpen?