terug

Organisatie

WVH verhuurt bijna 2.000 woningen in Hoek van Holland, bijna de helft van alle woningen in het dorp. Wij zijn de grootste verhuurder in de 'Hoek'.

WVH is een zelfstandige sociale huisvester met als kerntaken het verhuren en beheren van woningen. We spannen ons in om onze woningen en de leefomgeving te verbeteren en zo bewoners prettig, schoon, veilig en mooi te laten wonen. We vinden het belangrijk dat ons beleid duidelijk is voor iedereen. Er zijn 16 vaste medewerkers in dienst, zie het organogram.

Onze Missie
WVH is dé sociale huisvester in Hoek van Holland met hart voor de Hoekse samenleving. We zorgen voor goede, eenvoudige en betaalbare woningen voor mensen met een laag inkomen die willen wonen in Hoek van Holland. Onze grootste maatschappelijke bijdrage is het beschikbaar hebben en houden van deze woningen. We zetten ons, samen met onze partners, in voor een fijne woonomgeving.

Kernwaarden
Onze kernwaarden zijn het uitgangspunt in al ons handelen. Zo willen we gezien worden:

Vriendelijk en open
Vriendelijkheid zit in onze genen. We hechten waarde aan een goede relatie met onze huurders, onze partners en elkaar. We zijn flexibel, schakelen snel en denken mee. We communiceren open, transparant en eerlijk.

Gewoon goed
Onze dienstverlening en onze woningen zijn gewoon goed. We werken naar tevredenheid van onze huurders, maar we zijn ook kostenbewust. We gaan voor de beste balans tussen ‘betaalbaar’ en ‘goed’. We doen niet alles zelf. Waar nodig en mogelijk werken we samen met partners.

Proactief
Onze medewerkers werken zelfstandig en nemen verantwoordelijkheid. Hun houding is open en actief. Medewerkers zijn positief kritisch naar elkaar en durven elkaar aan te spreken. We zijn klantgericht, maar ook zakelijk.

Klantvisie
In onze klantvisie geven we aan hoe klanten onze kernwaarden terugzien en wat klanten mogen verwachten. De klantvisie is voor ons een richtlijn voor dienstverlening en samenwerking.

Waar kunnen wij u mee helpen?