terug

Post van WVH

WVH zoekt steeds naar manieren om de dienstverlening aan haar huurders te verbeteren. We zoeken naar mogelijkheden die kosten besparen én goed zijn voor het milieu. Dat hebben we ook gedaan voor de post die we aan onze huurders sturen. Het grootste deel van die post gaat nu nog per brief. Daar willen we verandering in brengen, te beginnen met het bericht over de jaarlijkse huurverhoging. We bieden u de mogelijkheid om dat bericht per e-mail te ontvangen.

Wat betekent dit voor u?
WVH werkt samen met het bedrijf Postex. Postex verzorgt het verzenden van post. U ontvangt dit jaar van Postex een bericht over de jaarlijkse huurverhoging. Als uw e-mailadres al bij ons bekend is, ontvangt u dat bericht per e-mail. Als wij geen e-mailadres van u hebben, ontvangt u van Postex een brief. U kunt met dat bericht van Postex zelf kiezen of u het bericht over de huurverhoging via e-mail of op papier wilt ontvangen.

Zo kiest u voor de huurverhoging via e-mail
In het bericht van Postex staat een unieke code. Wilt u het bericht over de huurverhoging liever digitaal ontvangen? Vul dan de code in op de website van Postex, of in het invulveld hieronder en maak uw keuze. 

Als u uw keuze heeft gemaakt, ontvangt u van Postex een e-mail die u moet bevestigen. Na die bevestiging wordt uw keuze verwerkt en ontvangt u de huurverhoging per e-mail.
LET OP: de code van Postex is geldig tot en met 30 maart 2020.
Doet u niets met de code, dan ontvangt u de huurverhoging per brief.

De post over de huurverhoging ziet er anders uit dan u gewend bent
De envelop heeft twee vensters, zie het voorbeeld hiernaast
Klik hier voor een voorbeeld van het bericht van Postex met de code.

Heeft u vragen over de postverzending via Postex?
Bel dan op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur naar WVH via 0174 – 38 99 40 of stuur een e-mail naar info@wvhwonen.nl.

Waar kunnen wij u mee helpen?