terug

Nieuws

03 / 08 2017
Project afbeelding

Raamovereenkomst WVH en Coen Hagedoorn getekend voor uitbesteden Niet planmatig onderhoud


lees meer
19 / 07 2017
Project afbeelding

Aangepaste openingstijden tijdens de zomer

lees meer
14 / 07 2017
Project afbeelding

WVH zoekt een senior medewerker F&C en een manager Wonen


lees meer
11 / 07 2017
Project afbeelding

Sloop Tasmanweg 159-161 gestart

Maandag 10 juli is begonnen met de ruwe sloop van de door brand onbewoonbaar geworden woningen Tasmanweg 159 en 161. In de voorafgaande weken zijn de sloopwerkzaamheden aan de binnenkant van de woningen uitgevoerd. Naar verwachting is het werk voor de bouwvak helemaal afgerond. Van Liempd Sloopbedrijven voert de sloop uit. Dit bedrijf heeft ook de Korrelbetonwoningen gesloopt.

Dat de sloop zo lang op zich heeft laten wachten, kwam door de uitkomst van het Flora- en faunaonderzoek. Uit dit wettelijk verplichte onderzoek bleek dat de gierzwaluw in deze woningen nestelt. Ook vleermuizen zouden de woningen als verblijfplaats kunnen gebruiken. Dit zijn beschermde diersoorten. Daarom moesten we ontheffing aanvragen voor de sloop.

Wat gebeurt er na de sloop?
WVH wil twee vergelijkbare eengezinswoningen terugbouwen. De bouw van slechts twee woningen is relatief erg duur. Daarom hebben we gezocht naar alternatieve bouwmethodes met lagere bouwkosten, ook voor slechts twee woningen. We hebben die wel gevonden. Maar tot nu toe hebben we geen oplossing die ook op goedkeuring van de gemeente kan rekenen. Wij vinden betaalbaarheid van de woningen belangrijk. Daarom zoeken we verder naar mogelijke oplossingen.

lees meer
30 / 06 2017
Project afbeelding

Samenwerking WVH en Coen Hagedoorn Bouwgroep

WVH besteedt na de zomer het dagelijks onderhoud uit aan de Coen Hagedoorn Bouwgroep.

Onder dagelijks onderhoud vallen:
• onderhoud na reparatieverzoeken van huurders
• onderhoud dat valt onder het serviceabonnement
• kleinere onderhoudswerkzaamheden na het leegkomen van een woning
Afgelopen week is de intentie- en bewerkersovereenkomst tussen WVH en Coen Hagedoorn Bouwgroep getekend. Op de foto ziet u François Claessens en Hans van den Boogert (rechts)

De planning is nu dat Coen Hagedoorn in september start. Natuurlijk informeren we onze huurders nog over de definitieve datum en wat deze verandering voor hen betekent.

lees meer
Toon meer

Waar kunnen wij u mee helpen?