terug

Huisbezoeken bij ruim 400 woningen voor nieuw energielabel

Elke woning van WVH heeft een energielabel waaraan te zien is hoe energiezuinig die woning is. Een energielabel is 10 jaar geldig. 

WVH is verplicht om een energielabel na 10 jaar te vernieuwen. Dit jaar verloopt van ruim 400 woningen van WVH het energielabel. WVH heeft daarom de firma Keemink opdracht gegeven om de energie labels te vernieuwen.

Dat betekent dat medewerkers van de firma Keemink een huisbezoek brengen bij die 400 woningen. Dat is nodig om actuele informatie te verzamelen voor het energielabel. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het type cv-ketel en het soort beglazing.

Keemink doet de huisbezoeken in de periode van april tot en met juli 2024. De huurders van de woningen waar het om gaat, ontvangen een brief van Keemink. Daarna doen de medewerkers van Keemink de huisbezoeken zonder vooraf een afspraak te maken. Een huisbezoek duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Bent u niet thuis, dan vindt u een kaartje in de brievenbus. U kunt dan zelf een afspraak maken. Het kan ook zijn dat Keemink u belt voor een afspraak.

De medewerkers van Keemink hebben een legitimatiebewijs bij zich. Als hij of zij deze niet zelf aan u laat zien, dan kunt u daar altijd om vragen.

Heeft u vragen?
Bel dan met WVH via 0174 – 38 99 40 (van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur). U kunt vragen naar Peter Hoogstraaten, senior medewerker Bedrijfsbureau. Mailen kan natuurlijk ook, naar info@wvhwonen.nl

Waar kunnen wij u mee helpen?