terug

Huurders hebben bericht van ons ontvangen over de afrekening servicekosten 2022

Huurders betalen naast de kale huurprijs een maandelijks bedrag voor servicekosten. Onder deze kosten vallen bijvoorbeeld: elektriciteit, schoonmaak en brandalarm in de algemene ruimten, onderhoud van groenvoorziening en een huismeester. Het bedrag dat u elke maand hiervoor betaalt, is een voorschot. Eén keer per jaar rekenen we de werkelijk gemaakte servicekosten met u af. 

In de afrekening over 2022 staat een overzicht van de servicekosten
In dit overzicht dat u van ons heeft ontvangen staan de werkelijk gemaakte kosten voor uw wooncomplex. De servicecomponenten verschillen per wooncomplex. WVH betaalt iedere maand de leveranciers van de diensten (schoonmaker, hovenier enz.). Voor de afrekening verdelen we de totale kosten over de woningen in het complex. Het kan zijn dat u nog iets aan ons moet betalen, dat u niets hoeft te betalen of dat u geld van ons terugkrijgt.

Als u nog iets aan ons moet betalen
Dan kunt u gebruik maken van de iDEAL betaallink in de e-mail die u heeft ontvangen. Als u de afrekening per post heeft gekregen, kunt u de QR-code scannen. Wilt u geen gebruik maken van de iDEAL betaallink of de QR-code, dan kunt u het bedrag ook handmatig aan ons overmaken. Zie daarvoor de informatie in het bericht.

Als u geld van ons terugkrijgt
Dan maken we dit binnenkort aan u over op het bankrekeningnummer dat bij ons bekend is. Heeft WVH nog geld van u tegoed (huur bijvoorbeeld) dan verrekenen we dit bedrag.

Het voorschot op de servicekosten wordt aangepast
Die aanpassing komt door prijsstijgingen. Hoe die aanpassing er precies uitziet, leest u in het bericht over de jaarlijkse huuraanpassing. Dit bericht sturen wij u in april of mei.

Heeft u vragen over de afrekening van de servicekosten?
Stel ze aan ons. Een afrekening van servicekosten kan ingewikkeld zijn. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Neem contact met ons op. Dat kan via info@wvhwonen.nl. U kunt van maandag tot en met donderdag van 8.30 – 16.30 uur en vrijdag van 8.30 – 12.30 uur ook bellen naar 0174 – 38 99 40.

Waar kunnen wij u mee helpen?