terug

Nieuw Koersplan WVH

We hebben eind september ons nieuwe koersplan (of ondernemingsplan) afgerond. In dit koersplan leest u waar wij de komende jaren voor staan en gaan. Dat betekent niet dat WVH ineens het roer helemaal omgooit. We blijven nog steeds dé sociale huisvester van Hoek van Holland, die zorgt voor goede en betaalbare woningen. 

Maar toch is deze koers net even anders en nieuw. Directeur van WVH Marcel Korthorst: “Dat de koers anders en nieuw is, zit vooral in het maakproces. Dit plan wordt meer dan ooit door de hele organisatie beleefd en uitgedragen. Dat komt omdat juist onze medewerkers voorop liepen bij het maken ervan. Via expedities hebben we onze opgave buiten verkend. Door corona gebeurde dit veelal digitaal. Maar het is gelukt. En daar zijn we heel trots op!”

Belangrijke doelen van WVH

We werken de komende jaren vooral aan:
- Leefbare en gevarieerde buurten;
- Een toekomstbestendige woningvoorraad en
- Dienstverlening op maat.
Dat doen we graag samen: Met onze huurders. Met onze partners. Met hart voor de Hoek.

Voorbeeld van een mooie expeditie
Voor het koersplan zijn medewerkers gesprekken aangegaan met huurders en partners over de leefbaarheid in Hoek van Holland. Dat gebeurde met de vragen: ‘Waar word je blij van in de Hoek? En wat maakt je minder blij?’ Wilt u de verhalen lezen? Dat kan in de verhalenbundel.

Nieuwsgierig naar ons koersplan?
Klik dan hier

 

Waar kunnen wij u mee helpen?