terug

Vehoec aannemers vaste partner voor dagelijks onderhoud en reparaties

WVH werkte in de afgelopen jaren samen met de Coen Hagedoorn Bouwgroep voor het dagelijks onderhoud en reparaties. Deze samenwerking loopt per eind februari af. Per 1 maart is Vehoec aannemers uit Wateringen onze vaste partner voor dit onderhoud

Directeur-bestuurder van WVH Marcel Korthorst over de overstap: “WVH werkt al jaren samen met Vehoec aannemers. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking. En ook van huurders ontvangen wij positieve reacties over de werkzaamheden die Vehoec aannemers uitvoert. De keuze voor Vehoec aannemers als partner voor het dagelijks onderhoud en reparaties is voor ons daarom een hele logische. We zijn er heel blij mee!”  
Op de foto ziet u links Burt Alleblas van Vehoec aannemers en rechts Marcel Korthorst . 

Huurders kunnen op de vertrouwde manier reparaties blijven melden 
Bij een reparatieverzoek kan gebeld worden naar WVH. Via het keuzemenu wordt doorgeschakeld naar Vehoec aannemers. Online reparatieverzoeken melden kan via de website van WVH. Op de pagina ‘Reparatieverzoek indienen’ wordt doorgelinkt naar de online afspraakplanner van Vehoec aannemers. Rechtstreeks naar Vehoec bellen of mailen kan ook via 0174 - 29 31 09 of wvhwonen@vehoecaannemers.nl.

Let op:  
Voor storingen aan verwarming en/of warm water werkt WVH samen met Scholtes Klimaattechniek. En voor glasschade werkt WVH met Service Glasherstel. Deze reparaties kunnen niet bij Vehoec gemeld worden. 
 
Heeft u vragen?  
Stel ze ons gerust. U kunt ons mailen via info@wvhwonen.nl of bellen met 0174 – 38 99 40 (maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur) 

Waar kunnen wij u mee helpen?