terug

Vrijwilligers kerstlunch van WVH een groot succes!

Op 12 december vond de eerste kerstlunch voor de vrijwilligers van WVH plaats in ‘De Hoekstee’. Onze medewerker sociaal beheer Patricia en sociaal projectleider Antoinette organiseerden deze lunch om de vrijwilligers die zich extra inzetten voor de buurten, complexen of voor andere bewoners van WVH te bedanken. 

Hartelijk welkom
Bij binnenkomst stond er een welkomstdrankje voor iedereen klaar. Marcel Korthorst (directeur-bestuurder) bedankte de vrijwilligers. Daarna werd er soep geserveerd en was er keuze uit diverse soorten broodjes, beleg en salades. De lunch was super geregeld door Welzijn op de Hoek.

Kerstquiz
Tijdens de lunch was er een quiz over Hoek van Holland. Er waren drie winnaars met precies hetzelfde aantal goede antwoorden dus middels loting bepaalden we de eerste, tweede en derde prijs.

Er werden fijne gesprekken gevoerd en mooie nieuwe contacten gelegd. Het was een groot succes en er is direct afgesproken dat we volgend jaar met onze vrijwilligers aansluiten op de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag op 7 december samen met Welzijn op de Hoek.

Nogmaals onze hartelijke dank aan alle vrijwilligers voor al jullie inzet!

Waar kunnen wij u mee helpen?