terug

WVH organiseerde geslaagde ontmoeting met belanghebbenden

Maak de ander beter. Hoe doe je dat eigenlijk? En wat kan je hiermee? Deze vragen stonden centraal tijdens de ontmoeting met belanghebbenden van WVH. Jaarlijks organiseert WVH zo’n bijeenkomst om niet alleen verantwoording af te leggen over wat ze doet, maar vooral ook om op informele wijze met elkaar in gesprek te gaan over interessante onderwerpen. De laatste was vanwege een verschuiving vorig jaar afgelopen november en nu was weer de normale bijeenkomst in mei.  

Directeur-bestuurder Marcel Korthorst heette iedereen welkom en vertelde over wat WVH het afgelopen jaar allemaal heeft gedaan: Zo maakt WVH plannen voor de verduurzaming van ongeveer 500 woningen in de Oranjepannenbuurt en voor de woningen met de platte daken. Ook sprak WVH met de gemeente over nieuwbouwplannen in het Lemairepark.  
 
Door de ander beter te maken, kies je voor jezelf. 
Loek Peters heeft vanuit zijn ervaringen en de manier van werken die hij als acteur hanteert op het toneel, in films en in series als Penoza een werkwijze/filosofie ontwikkeld voor het bedrijfsleven, die als uitgangspunt heeft de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen. Hij nam ons mee in het onderwerp ‘maak de ander beter’. Centraal stond hoe we elkaar kunnen verbeteren. Hij gaf aan dat je  namelijk zo goed bent als je de ander laat zijn. ‘Als acteur kan je nog zo goed je werk doen, als je collega dat niet doet, sta je nog steeds in een slechte scène. Ik doe alles om mijn collega zo goed mogelijk te faciliteren. Alleen zo kan ik de beste scène spelen.’ Deze manier van werken is geen liefdadigheid, maar zorgt ervoor dat iederéén zijn rol het beste kan spelen en dus het verhaal zo goed mogelijk wordt verteld. Door de ander beter te maken, kies je voor jezelf. De zaal deed enthousiast mee aan de opdrachten die Loek gaf.  
 
Na een interactieve middag bedankte Marcel Korthorst  de aanwezigen voor hun actieve deelname. Hij vond het een geslaagde bijeenkomst en neemt een aantal interessante punten mee voor het komende jaar. Als laatste werd aan iedereen gevraagd om je grootste passie of angst met een voor jou onbekende persoon te delen en er ontstonden hierdoor leuke gesprekken. Onder het genot van een hapje en een drankje sloten we de middag af.  

Waar kunnen wij u mee helpen?