terug

WVH schaft serviceabonnement af

Dat doen we om de dienstverlening aan onze huurders te verbeteren. Onderhoud en reparaties die onder het serviceabonnement vielen, horen vanaf nu tot onze standaard dienstverlening. 

Voor huurders die een serviceabonnement hadden, betekent dit dat de service blijft maar de kosten vervallen. Voor huurders die geen serviceabonnement hadden, betekent dit meer service van WVH  voor hetzelfde geld. Mooi voor al onze huurders dus! Elders op onze website vindt u een overzicht met het onderhoud waarvoor u verantwoordelijk bent, en welke reparaties en onderhoud WVH uitvoert.

We betalen huurders terug die de maandelijkse bijdrage voor het serviceabonnement betaalden
U hebt eind april een persoonlijk bericht van ons ontvangen met de berekening van uw huurprijs per 1 juli 2021. In die berekening staan natuurlijk geen kosten meer voor het serviceabonnement. Als u sinds januari wel de maandelijkse bijdrage voor het serviceabonnement betaalde, dan krijgt u dit geld van ons terug.

Heeft u vragen?
Stel ze aan ons. De regels rond de berekening van de huurprijs en alles wat met een woning huren te maken heeft, zijn ingewikkeld. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Neem contact met ons op. 

Waar kunnen wij u mee helpen?