terug

Ballast Nedam en WVH tekenen voor bouw nieuwe appartementen Prins Hendrikstraat

Op 24 juli 2020 tekenden onze directeur-bestuurder Marcel Korthorst en Niels Doodeman, directeur van Ballast Nedam West, de aanneemovereenkomst voor de nieuwbouw Prins Hendrikstraat. Alle reden om coronaproof te toosten!

De ondertekening vond vanwege de coronamaatregelen en de aanstaande vakanties digitaal plaats. Het tekenen van het contract met Ballast Nedam West betekent dat de start van de bouw weer een stap dichterbij is gekomen. We verwachten dat we in november de eerste paal van de nieuwbouw in de grond kunnen draaien. Reden voor Marcel en Niels om het glas te heffen en digitaal een toost uit te brengen.

Comfortabele, sociale huurappartementen voor 55+
Ballast Nedam West gaat voor WVH 76 eigentijdse, comfortabele huurappartementen realiseren nabij het centrum van Hoek van Holland. De nieuwbouwappartementen komen aan de Prins Hendrikstraat/Jolinkstraat, een mooie locatie dicht bij zowel de Nieuwe Waterweg als het dorpscentrum. Er komen 2- en 3-kamerappartementen met verschillende indelingen. Alle appartementen krijgen een netto huurprijs onder de laagste huurtoeslaggrens: € 619,01*. Zo houden we de nieuwe woningen bewust bereikbaar voor mensen met lagere inkomens. De nieuwe appartementen zijn bestemd voor mensen van 55 jaar en ouder. Daarmee hopen we de doorstroming op de Hoekse woningmarkt te bevorderen.

Meer informatie over dit nieuwbouwproject vindt u hier.

Waar kunnen wij u mee helpen?