terug

Zeventien genomineerden Hoekse Burgemeester voor één dag

Hoekenezen kijken naar elkaar om. Dat bleek wel uit de vele reacties op onze vraag welke huurder van WVH het verdient om Hoekse burgemeester voor één dag te zijn. 

Iemand die de buurt net wat fijner maakt of die om een andere reden enorm wordt gewaardeerd. In totaal werden zeventien. Veel genomineerden werden door meerdere huurders genoemd, in totaal ontvingen we bijna zeventig reacties.

Burgemeester Aboutaleb benoemt de Hoekse burgemeester voor één dag
Op zaterdag 10 september 2020 komt de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb naar Hoek van Holland. Ter ere van de 75e verjaardag van WVH benoemt hij dan zijn Hoekse collega-burgemeester voor één dag. Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van Welzijn op de hoek, Gebied Hoek van Holland, de Dorpsraad en WVH kiest de winnaar. Hier vindt u alle genomineerden voor de Hoekse burgemeester voor één dag in onze eigen ‘Hoekse Wall of Fame’.

Ook een Kinderburgemeester
Naast een volwassen burgemeester benoemt burgemeester Aboutaleb ook een Kinderburgemeester voor één dag. Leerlingen van Hoekse basisscholen stuurden ideeën in hoe zij hun buurt of Hoek van Holland een beetje mooier, gezelliger zouden maken als zij het voor het zeggen hadden. De jury kiest hieruit het beste idee. Heb je nog geen idee ingeleverd en wil je alsnog meedoen download hier dan het formulier voor je idee en lever hem voor 22 augustus in bij ons kantoor, Planciushof 75.

Kleurplaat
Voor de kleinere kinderen is er een kleurwedstrijd, het kind met de mooiste kleurplaat krijgt een prijsje. U kunt de kleurplaten komen bewonderen bij ons kantoor. Deze hangen voor het raam bij de ingang. Heb je nog geen kleurplaat ingeleverd en wil je alsnog meedoen download hier dan de kleurplaat en lever hem voor 22 augustus in bij ons kantoor, Planciushof 75.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?